Our Studios

Onze studio’s in beeld

In onze 4 professionele fotostudio’s zijn onze fotografen, stylisten en foodstylisten dagelijks samen aan het werk om beelden te maken die verrassen, creatief of sfeervol zijn.

Fotostudio #1 en #2 – met een afmeting van respectievelijk 60m2 en 56m2 – staan in directe verbinding met onze professionele horeca keuken met inloopkoeling en diepvries, waar wij alle gerechten voor foodfotografie kunnen bereiden en stylen, zodat ieder gerecht of recept in een smaakvol beeld gevangen wordt.

Fotostudio #3 – met een afmeting van 70m2 – is geschikt voor alle mogelijke productfotografie en lifestylebeelden met of zonder modellen.

Fotostudio #4 – met een afmeting van maar liefst 300m2 – is uitermate geschikt voor volledige opbouw van alle denkbare situaties. We bouwen complete woonkamers, keukens of badkamers, alles gestyled volgens de laatste trends en in te richten naar ieders wens met verrolbare wanden in allerlei kleuren en oppervlaktes.

Naast de mogelijkheden in onze fotostudio’s bieden wij ook de mogelijkheid tot fotografie op locatie. Denk aan een bedrijfsreportage of een complete set, aangekleed door onze styliste, inclusief modellen. Alles is mogelijk.

We hebben ook veel ervaring in bewegend beeld, denk aan stopmotions van bijvoorbeeld een gerecht in 1 minuut, maar ook complete bedrijfsfilms. En als je het liever van bovenaf ziet, filmen we het met onze drone.

Interesse in een rondleiding door de studio’s?